Påmelding


Klubben vår - IF Sturla fyller 100 år i 2023!

For å markere dette i Markakarusellen vil årets 3 km vår og høst arrangeres i den historiske løypa på Spiralen. Det er 10 år siden sist 3 km gikk i denne løypa og svært mange har et forhold til puljestartene med 6 stykk i hver pulje hvert minutt og lappene med startnummer som tidtakergjengen holdt styr på mens de manuelt regnet ut hver enkelts slutt-tid.

Dette er en unik mulighet til å utfordre gamle rekorder i en tøff løype som går fra parkeringen på Spiraltoppen på grusvei mot Klopptjern, sti opp nesten helt til Stronghytta før den vender nedover på grusvei og til slutt litt sti gjennom museumsområdet til parkeringen igjen for målgang. En detaljert løype med høydeprofil kan finnes på Strava.

Gjeldende bestenoteringer fra 2000-tallet er:

Herrer: Ole K. Johnsrud 10:11 fra høsten 2013

Damer: Nina Aakvik 11:10 fra våren 2013


I anledning jubileet arbeider klubben også med å gi ut en jubileumsbok som viser noen av høydepunktene innen både friidrett, orientering, håndball, ski og sykkel. Her er det mye interessant og morsomt stoff.

Utgivelse av jubileumsboka er et stort løft,  også økonomisk. Og vi er avhengige av bidrag fra nåværende og gamle medlemmer, næringslivet og andre støttespillere. For å vite mer om jubileumsboka, og hvordan du kan bidra, klikk på www.sturla100.no